Study guides

Q: How many seconds are in a day a week and a year?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 day= 86400 seconds 1 week=604800 seconds 1month=2629743.83 seconds 1 year=31556926 seconds

86400 seconds in a day 60 seconds in a minute 604800 seconds in a week 2628000 seconds in a month 31622400 seconds in a year

60 seconds x by 60 (minutes) x 24 (hours) x7 (days in a week) x 4 (there is about 4 weeks in a month) x 12 (months in a year) =about 1036800 seconds

1 week * 7 days/week * 24 hours/day * 60 minutes/hour * 60 seconds/minute = 604,800 seconds

Days/year * hours/day * minutes/hour * seconds/minutes = seconds/year 365,24*24*60*60 = 31.556.736 seconds in a year

1 day = 86,400 seconds 366 days = 31,622,400 seconds

There are 31,536,000 seconds in a 365 day year.

There are 3,600 seconds in an hour, 86,400 in a day, and 31,557,600 in a year.

there are 31,622,400 seconds in a leap year. Cause if there are 86,400 seconds in a day and 31,536,000 seconds in a year, you add 31,536,000 to 86,400 and you get 31,622,400

There are approximately thirty one million, four hundred forty nine thousand, 600 seconds in a year. That is 31,449,600. There are 60 seconds in a minute, 3600 seconds in an hour, 86,400 seconds in a day, and 604,800 seconds in a week. There are 52 weeks in a year so, 52 multiplied by 604,8000 is 31,449,600. Except in a leap year like this year when the year is one day shorter. So this year there are 31,363,200. I one hundred years there are approximately 3 billion, one hundred thirty six million, three hundred twenty thousand seconds. That is 3,136,320,000 except leap years.

There are 22,896,000 in ---- a simple 365-day year! ----

In a 365 day year, there are 31,536,000 seconds.

There are 60 seconds in a minute, 60 minutes in a hour, 24 hours in a day, 7 days in a week. 60x60x24x7= 604,800 seconds in a week.

There are 14,515,200 seconds in a week. There are 60 seconds in one minute. There are 60 minutes in one hour. There are 24 hours in one day. There are 7 days in one week.

1 hour: 3600 seconds 1 day: 86400 seconds 1 30-day month: 2592000 seconds 1 365-day year: 31536000 seconds

I really don't know

Well, there are 365 days in a year....there are 24 hours in a day making that 8760 hours a year. There are 3600 seconds in an hour (60 minutes X 60 seconds) so that means there are 31,536,000 seconds in a year

60 (seconds in a minute) x 60 (minutes in an hour) x 24 (hours in a day) x 365 (days in a year) = 31,536,000 seconds.

60 seconds in a minute.60 minutes in an hour, so 60 * 60 = 3600 seconds in an hour24 hours in a day, so 24 * 3600 = 86400 seconds in a day365 days in a year, so 365 * 86400 = 31536000 seconds in a year

There are 86,400 seconds in a day and 31,536,000 seconds in a normal year. So, if a leap year is one day longer than a normal year then a leap year would have one more day's worth of seconds. That means that 31,536,000+86,400=the number of seconds in a leap year, or 31,622,400. So there are 31,622,400 seconds in a leap year.^Last post was incorrect^31 556 926 seconds in a year not 31 536 000

Since there are 86,400 seconds in a day and 365.25 days in a year, a 9-year old has lived at least 284,018,400 seconds.

(86,400 seconds/day) x (365.24 days) = 3,155,674seconds

There are approximately 59,313,600 Earth seconds in a year on Mars. (Approximately 686.5 Earth days in a Mars year x 24 hours a day = 16,476 Earth hours in a Mars year x 60 minutes in a day = 988,560 Earth minutes in a Mars year x 60 seconds in a minute = 59, 313,600 Earth seconds in a Mars year).

One day = 24 hours = 24 * 60 minutes = 60 * 60 seconds. One week is seven days. 60 * 60 * 24 * 7 = 604800. 60 * 60 * 10 = 36000. 36000 + 604800 = 640800 seconds. There are 640,800 seconds in one week, ten hours.

New Year's Day is 7 days after Christmas Day, so New Year's Day always falls on the same day of the week one week after Christmas Day.